Zonnepanelen, nog nooit zo goedkoop!

Hetslimmehuis levert energie besparende en energie producerende oplossingen. Kijk eerst naar de besparingen die mogelijk zijn en maak dan een planning voor jouw energieverbruik in de toekomst. Bedenk dat we over enkele jaren in elektrische auto’s rijden en dat de gas-cv vervangen zal worden door bijvoorbeeld een lucht-warmtepomp.

En als je tenslotte weet hoe groot jouw energie consumptie is, kun je deze compenseren met zonnepanelen. Hetslimmehuis levert verschillende sets van zonnepanelen die geschikt zijn voor schuine pannendaken maar ook geplaatst kunnen worden op een plat dak. Neem altijd contact op met ons om een goed ontwerp te krijgen voor zonnepanelen op jouw dak. En bedenk dat zelfs zonder subsidie, de aanschaf van panelen zich in 6-10 jaar laat terugverdienen. Het is nu dus zelfs voordeliger dan je spaargeld op de bank! En je kunt de BTW terugvragen van de belastingdienst.

Onderstaande tabel dient als referentie en is exclusief installatiekosten en eventuele aanpassingen aan de elektra installatie en meterkast maar wel inclusief montage materiaal. Voor platte daken geldt een kleine meerprijs.

Ook andere setups zijn mogelijk, bijvoorbeeld omdat het dak oppervlak of de dak positie t.o.v. het zuiden hier om vraagt. Heb je liever zwarte zonnepanelen? Dat kan ook, soms tegen een kleine meerprijs.Prijzen zijn inclusief alle montage materialen voor een schuindak en BTW. Exclusief € 100,00 voor afleverkosten en exclusief arbeidsloon. Een richtprijs voor montage is € 250,- startbedrag voor 2 panelen, daarna per paneel € 50,-

Bij meer dan 4 panelen moet een aparte aansluiting in de meterkast worden gemaakt. De richtprijs hiervoor bedraagt € 300,- Vanaf 12 panelen kan zelfs een 3-fase aansluiting noodzakelijk zijn. Neem dan contact op om de installatie voorwaarden te bespreken.

Prijslijst november 2016. Prijzen onder voorbehoud.

2018-04-24T17:24:11+02:00

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: