Montage Materialen2018-04-05T10:22:06+02:00

Montage Materialen

Hetslimmehuis maakt o.a. gebruik van montage materialen van Sunstruction. Sunstruction ontwikkelt en produceert al meer dan 10 jaar een breed pakket aan innovatieve, sterke, lichte en duurzame montagesystemen voor zonnepanelen. Ze leveren systemen voor alle denkbare situaties; complete oplossingen, met duidelijke installatie instructies, voor zowel platte en schuine daken.

Afhankelijk van het type paneel worden blanke of zwarte aluminium rails geleverd. Deze op maat gezaagde rails worden aan RVS dakhaken gemonteerd en kunnen in principe voor elk type schuin pannendak worden toegepast. Er zijn ook speciale steunen voor golfplaten. Hierbij worden de stokbouten vervangen door speciale typen waarop de dakhaak kan worden gemonteerd.

Voor platte daken zijn speciale bakken leverbaar. Deze bakken moeten van ballast worden voorzien, bijvoorbeeld stoeptegels 30×30, 40×40 of 40×60. Gewicht en maatvoering afhankelijk van maximaal toegestane daklast en windvang. Nieuw zijn zogenaamde oost-west steunen met een 10 graden hoek. Deze zijn zeer plat en kunnen winddicht gemaakt worden waardoor minder ballast nodig is.

Kijk voor meer informatie op de website van Sunstruction.

Binnenkort verwachten wij ook zogenaamde indak systemen te kunnen leveren waarbij de zonnepanelen verzonken tussen de dakpannen worden geplaatst voor een nóg esthetischer beeld.

Recente artikelen

Doe-het-zelf pakket

Offerte Aanvragen