Energie besparen2018-04-24T15:35:12+02:00

Energie besparen

Zuinig omspringen met energie is niet alleen goed voor het milieu, je kunt er ook nog eens veel geld mee verdienen. Hetslimmehuis heeft enkele energie besparende oplossingen ontwikkelt waarmee je tot wel 30% op je energie rekening kunt besparen én het comfort in de woning nog verder kunt verhogen. Energie besparen begint natuurlijk met goede isolatie en een kleine aanpassing van je levensgewoonten. Maar met enkele technische ingrepen kun je nog méér bereiken.

Onderstaande lijst toont een paar voorbeelden maar er is natuurlijk heel veel mogelijk. Ga een gesprek met ons aan om te bepalen welke energie besparende oplossingen voor jou van toepassing kunnen zijn.

  • CV Tuning – Haal het beste rendement uit jouw CV installatie
  • Ruimte afhankelijke klimaatregeling – Bestuur de temperatuur van elk vertrek afzonderlijk ipv voor het hele huis.
  • Schakel verlichting en apparaten uit – Bespaar op elektriciteit door apparaten en verlichting op tijd aan en uit te schakelen.

Je kunt ook de referentie verhalen doorbladeren en op zoek gaan scenario’s die bij jou passen. Of nodig ons uit voor een kop koffie met een gesprek. Dan bekijken we samen de situatie in jouw huis en bepalen welke energie besparingsmogelijkheden er zijn.

CV Tuning

Ruimte afhankelijk regelen

Apparaten schakelen