Films, foto’s en muziek overal in huis

Bewaar jij je foto’s en MP3 collectie gewoon op een PC of op een laptop? En wat doe je dan als deze stuk gaat? Of heb je een kopie op een USB stick of USB hardisk? Dat is al wat beter maar nog steeds gevaarlijk.

Er zijn inmiddels uitstekende Internet diensten die het mogelijk maken om al je films, foto’s en muziek online te bewaren en te delen met anderen. Denk aan Microsoft Skydrive of Dropbox of Google+. Maar ook Youtube en Spotify zijn bekende diensten. De vraag is natuurlijk of deze diensten ook goed kunnen werken met wat oudere apparatuur? En wat als de Internet verbinding niet snel genoeg is?

Hetslimmehuis heeft daar natuurlijk een oplossing voor: het Multimedia Station. Dit slimme apparaatje stel je ergens (verborgen) op en sluit je aan op je eigen wireless of ethernet netwerk. Vervolgens kunnen alle PC’s, laptops, tablets en smartphones bestanden met het Multimedia Station delen. Samsung televisies, maar ook andere merken, kunnen hier ook mee overweg.En voor oudere televisies bestaan er zogenaamde Multimedia Players (DLNA) die dus ook in de slaapkamer of in de kinderkamer, films kunnen vertonen.

Het Multimedia Station van Hetslimmehuis maakt desgewenst automatisch een kopie naar Internet diensten en integreert samen met de andere systemen van Hetslimmehuis. Zo kunnen ook alarm meldingen en camera beelden op het Multimedia Station worden opgeslagen. Een inbreker die de camera vernield staat zo toch mooi op de foto!

En via het Internet verbonden kun je zo je laatste foto’s ook delen met familie en vrienden terwijl je toch volledige controle behoudt over wat wel of niet vertoond mag worden.
Alles is mogelijk, je moet het slim bedenken!

By |2014-03-31T14:21:20+02:00maart 31st, 2014|Smart Home|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

%d bloggers liken dit: