Veilig in huis2018-04-24T16:33:59+02:00

Veilig in huis

Senioren hebben de toekomst. In Hetslimmehuis wordt rekening gehouden met de behoefte en mogelijkheden van senioren nu en later. Gebruiksgemak en veiligheid staat daarbij voorop.

Senioren zijn enorm geholpen bij geautomatiseerde functies. Denk aan het automatisch openen en sluiten van deuren of verlichting die vanzelf aan gaat zodra je een bepaalde ruimte betreedt. Of verlichting langs de plint in de slaapkamer die aangaat zodra je de voeten uit het bed steekt.

Hetslimmehuis maakt gebruik van draadloze apparatuur waardoor ook in een bestaande (oude) woning eenvoudig oplossingen kunnen worden toegepast. Er is geen hak en breekwerk nodig en de voorzieningen kunnen zelfs meeverhuizen naar een nieuwe woning als dat nodig is.

En omdat Hetslimmehuis veilig is verbonden met het Internet, kunnen verzorgers op afstand een oogje in het zeil houden. Of zelfs letterlijk, door camera en geluidsapparatuur te plaatsen waarmee samen gecommuniceerd kan worden met familie en verzorgers, uiteraard met de nodige aandacht voor de privacy. Simpel met één druk op een knop kan hulp worden ingeroepen als dat nodig is. Alles is mogelijk: je moet het slim bedenken!