Veilig Internet2018-04-24T16:16:40+02:00

Veilig Internet

Jouw gegevens beschermen. Het lijkt niet zo moeilijk, we hebben immers wachtwoorden en beveilingscodes. Toch zijn internetcriminelen heel wat gehaaider dan jij denkt. Tegenwoordig is het belangrijk om ICT-apparaten op dezelfde manier te beveiligen zoals je dat met bijvoorbeeld jouw huis zou doen. Jij zorgt er ook voor dat jouw huis goed beveiligd is tegen inbrekers, ook al geeft dit geen garantie dat er niet ingebroken wordt. Het geeft je wel een zeker en veilig gevoel dat je er alles aan doet om dit te voorkomen.

Recente ervaringen van consumenten en bedrijven liegen er niet om. Zij werden slachtoffer van internetfraude en dit leverde vaak forse schade op. Een nachtmerrie voor iedereen. Internetonveiligheid neemt steeds meer toe. Internetcriminelen worden steeds inventiever bij het hacken van computers, tablets en smartphones waardoor bijvoorbeeld jouw persoonlijke gegevens kunnen worden gestolen. Daarom is het van groot belang dat alle ICT-apparatuur optimaal beveiligd is en dat de technische veiligheid up-to-date is.

Wij hebben meer dan 30 jaar ervaring met ICT en dat passen wij graag toe om het Internet in jouw huis goed en veilig te maken. Wij hebben test methodes die er voor zorgen dat alle ICT-apparatuur voldoet aan de best mogelijke beveiliging. De apparatuur zal moeten voldoen aan diverse eisen die door o.a. banken en overheid zijn vastgesteld. Zie het als een APK-keuring, net als bij een auto. Onze expertise geeft geen absolute garantie dat er geen mankement meer zal optreden, maar het is het maximaal haalbare. Dit is voor jou een zekerheid dat jij dit kan voorkomen. Voorkomen is namelijk altijd beter dan genezen.

Wij zijn gespecialiseerd in wat wij doen, namelijk het opschonen en beveiligen van ICT-apparatuur. Daarvoor volgen wij trainingen en volgen wij het laatste nieuws. Altijd zullen wij deskundig omgaan met jouw apparatuur. Wij zijn niet alleen professionals op het gebied van computerbeveiliging, maar ook smartphone en tablets worden meegenomen tijdens het controleren en updaten.

Wil je zekerheid? Neem dan contact op met ons. Wij maken jouw ICT in huis veilig.

Veilig Internet