Comfortabel leven2018-04-24T16:37:47+02:00

Comfortabel level

Hetslimmehuis creëert sfeerverlichting! Individuele verlichtingsinstellingen kunnen eenvoudig worden gemaakt door het combineren van verschillende dim- en schakelfuncties. Wanneer opgeslagen, kan een geprogrammeerde scène simpelweg door het indrukken van een knop worden ingeschakeld.

Verlichting en schakel scenario’s

Dus als je televisie wilt kijken, worden door jou gekozen lampen automatisch gedimd, terwijl apparaten in standby-modus geheel  worden uitgeschakeld. In de zomer kunnen apparaten of verlichting die niet nodig is worden uitgeschakeld. Zoals een vijverpomp en tuinverlichting. En natuurlijk kun je alles schakelen met een telefoon of tablet.

Verlichting en Veiligheid

Verlichting kan ook worden gecombineerd met veiligheid. Als je een donkere ruimte betreedt, schakelt automatisch het licht aan. Of als je ‘s nachts uit bed stapt om naar het toilet te gaan, zorgt speciale verlichting in de plinten langs de vloer er voor dat je niet struikelt en veilig je weg kunt vinden. En om inbrekers af te weren kan een simulatieprogramma er voor zorgen dat het lijkt alsof je aanwezig bent. Blader door onze oplossingen of stel ons je vragen als je meer informatie wenst. In Hetslimmehuis is alles mogelijk. Je moet het slim bedenken!

Afstandsbediening

Lichtschakelaar

Sleutelhanger

Referentie verhalen