Victron Off-Grid2017-02-27T21:10:11+01:00

Victron Off-Grid

Een Victron Off-Grid oplossing is bedoeld om zelf opgewekte zonnestroom direct te gebruiken. Het overschot aan opgewekte energie wordt opgeslagen in accu’s zodat u ook als het donker is, volledig de beschikking heeft over elektrische energie.

Een Off-Grid oplossing wordt veel toegepast in mobiele situaties zoals in een vrachtauto, een camper of op een boot. Dat kan met enkele zonnepanelen of een kleine windmolen maar soms wordt volstaan met het laden van accu’s via de motor, een generator of een andere vaste 220 Volt aansluiting. De Off-Grid oplossing kan ook heel goed gebruikt worden voor een strandhuis, een vakantiewoning of zelfs een Tiny House mits er voldoende ruimte is voor zonnepanelen.

Afhankelijk van de behoefte en de toepassing maken wij een ontwerp dat voldoende zekerheid moet kunnen bieden voor een ongestoord gebruik, compleet met monitoring via een Internet verbinding. Een Off-Grid toepassing kan zowel in een 1-fase als 3-fase worden geleverd in vermogens vanaf 500 Watt tot 60 kW.

Informatie Aanvragen