Radiator Thermostaat2015-06-01T19:10:13+02:00

Radiator Thermostaat

StellantriebNeu105155_F02_GeThermostatDe radiator thermostaat vervangt de thermostaatknop die nu op uw radiator zit geschroefd. Er worden verschillende schroef adapters meegeleverd voor merken als Hertz, Danfoss of Honeywell. Alleen als u nog geen thermostaatknop heeft, moet de kraan vervangen worden. In alle andere gevallen hoeft er helemaal niets aan uw CV systeem te gebeuren.

Als er in een ruimte meerdere radiatoren zijn geplaatst, kunnen de thermostaatkranen in een groep worden geplaatst. Als u dan één knop verdraaid, verdraaien alle knoppen mee. Eventueel kan de radiator thermostaat ook met een ruimte thermostaat worden bestuurd. Dat kan handig zijn als de radiator achter de bank staat en u er moeilijk bij kunt.

Elke thermostaat kan worden voorzien van uitgebreide programma’s met verschillende temperaturen. Maar natuurlijk kan de thermostaat ook vanaf een iPad of mobiele telefoon worden bediend.

Advies vragen

Referentie verhalen

Opa Johan en Hetslimmehuis

Hetslimmehuis heeft een demonstratie filmpje gemaakt over Opa Johan. Opa Johan woont in een senioren appartement dat enkele kleine aanpassingen heeft ondergaan door Hetslimmehuis. Hierdoor kan Opa Johan gemakkelijk de verlichting bedienen, schakelen lampen automatisch [...]

By |maart 3rd, 2017|Categories: Nieuws berichten, Referentie Case, Smart Home|Tags: |0 Comments

Klimaat regeling voor muziekstudio in woonschip

Rombout woont met zijn gezin in een oud binnenvaartschip dat is verbouwd tot woonschip. Het schip bevat een ruime woonkamer middenin en slaapruimtes achterin het schip. Voorin is een muziekstudio gebouwd waarin vele kostbare muziek [...]

Your Content Goes Here