Zonnepanelen2018-04-05T10:20:48+02:00

Zonnepanelen

Zonnepanelen bestaan er in vele soorten en maten. Misschien is het je al eens opgevallen dat er fonkelende, blauwe zonnepanelen zijn, zwarte zonnepanelen met grijze strepen en zelfs volledig matzwarte panelen. Deze verschillende soorten zonnepanelen hebben allemaal een eigen naam en specifieke eigenschappen zoals afmetingen en opbrengst.

Wij kiezen panelen op basis van betrouwbaarheid, garantie en ervaring en maken dan een keuze voor jouw dak op basis van beschikbare afmetingen, vereiste opbrengst en esthetische vormgeving. En jij krijgt verschillende offertes want er moet iets te kiezen zijn.

Wil je eerst wat meer uitleg over de verschillende type panelen? Lees dan op de volgende pagina’s alles over Blauwe Polykristallijne panelenZwarte Monokristallijne panelen en Zwarte Dunnefilm panelen.

Wil je graag eerst eens weten wat ongeveer een set zonnepanelen kost? We hebben een klein overzicht voor je gemaakt met enkele richtprijzen. De prijzen zijn inclusief omvormer, montagemateriaal en BTW maar exclusief montagekosten. Natuurlijk zijn andere aantallen en merken mogelijk. Vraag dan een offerte aan!

prijsoverzicht-zonnepanelen

Recente artikelen

Polykristallijne panelen

Monokristallijne panelen

Dunnefilm panelen

Offerte Aanvragen